Scylla Szösszenet

Kedves első olvasók! Maradjunk annál, hogy Scylla vagyok nevem eredetét titokban tartom :P. Helyesen írni nem tudok, de azt mondták páran, hogy írni egy kicsit igen. Viszont én nekik nem hiszem el teljes mértékben, ezért létre hoztam ezt az oldalt, hogy ha valamit írok esetleg akkor itt közzé tudjam tenni. Illetve egy-két eddigi írásomat "szösszenetemet" most az első alkalommal is ki teszek.

Friss topikok

Linkblog

Oh élet mond merre vagy?

2011.08.11. 23:03 scyllaszossz

Oh élet mond merre vagy? Hol vagy? Merengek s szaladok. Nap nap után telik. Üres lelkemet elfedi valami átlátszó fekete homály amit életnek hívnak, valami ami telve van örömmel, de nem boldogsággal. Sikerrel de nem haszonnal. Célokkal de nem végződésekkel. Energiával  de nem kedvvel. Bálvánnyal, de nem Istennel. Oh mily szép lenne lélekben az Isten szívben a szerelem elmében a tudás. Ehelyett a Szeretet messze. A szerelem helyén fekete sírgödör. Az elmében meg bohó tervek és célok. Oh ezt keresed te is te gyarló? Munka pénz karier feladatok. Egyik nap a másik után, de mond mit érnek ezek? Mi az mi nem gyenge tested vágyait elégíti ki? Mindent lehet helyettesíteni, de nem tudja semmi betölteni az igazság szerepét. Isten helyett lehet a Pénzt hajtani és szeretni, de az boldogságot nem ad csak örömöt. Az igaz egyetlen szerelem helyett lehet paráznán bújni a sötét tengert s csókolni mindent mi él s mozog, de boldog betöltött szíved sose lesz csak kielégített rab tested. Lehet az elmének célokat adni, de attól még igaz tudás és hatalom eredmény nem lesz. Futsz utána de alig hogy eléred rájössz nem az volt a cél mit kergettél te csak a kergetést élvezted. Oh mond megérte futni a semmi után. Mindig csak futni hajtani keresni de elérni soha. Már el is felejted mit keresel csak keresel s azt hiszed ez a célod keresni s nem találni. Lásd be hogy menekülsz. Tudja az emberi elme szív és lélek, hogy mire van szüksége mi az mi élővízként tudná eltölteni, de helyette inkább a könnyebb utat választja s megpróbálja a száraz homok izű vizet önteni magában, de az úgy szökik el mint a lyukas hordóból egy gyűszűnyi víz talán még az aljára se ér. Oh Uram ölelj most át emeld fel gyarló lelkemet tölsd be szent lelkeddel és emelj fel a sötét mederből. Ne engedd, hogy testem vágyait kövessem, hogy szívem ohaját és elmém akaratját keressem a nőkben, hanem a lelkem kívánsága teljesüljön. Adj elmémnek igaz hitet és erős tudatot hogy ne dőljek be minden átlátszó áltudománynak mely rám özönlik e világból. És legfőbbképpen ne hagyd hogy meneküljek a valóság elől, mert elfutni nem tudok.

A bejegyzés trackback címe:

https://scyllaszosz.blog.hu/api/trackback/id/tr953147181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása