Scylla Szösszenet

Kedves első olvasók! Maradjunk annál, hogy Scylla vagyok nevem eredetét titokban tartom :P. Helyesen írni nem tudok, de azt mondták páran, hogy írni egy kicsit igen. Viszont én nekik nem hiszem el teljes mértékben, ezért létre hoztam ezt az oldalt, hogy ha valamit írok esetleg akkor itt közzé tudjam tenni. Illetve egy-két eddigi írásomat "szösszenetemet" most az első alkalommal is ki teszek.

Friss topikok

Linkblog

Vágyni már nem vágyok…

2011.08.11. 22:24 scyllaszossz

Vágyni már nem vágyok…

Vágyni már nem vágyok rá nagyon. Ő rá már nem, de arra a Nagyra, arra mely hiányzik a szívemből, vágyok nagyon. Elmém kitöltve, szívem már nem üres, de amint, amint meglátok valakit, kinek lelke, kinek kisugárzása oly nagyszerű, hogy van Egy különleges, kire vágyott elmém, szívem s a lelkem. Mind a három, mind a három tökéletesen lenne töltve. Ha Ő jőne… egyelőre nem jön, csak lebeg. Egy lágy foszlánnyit szívembe enged, lelkembe és elmémbe. Így egyik sem éhezik, habár szívem néha kínlódik, hisz ő az kit csak egy teljes tud betölteni, ki az egészet akarja. Azzal, hogy egy kicsi jutott, nem elégszik meg.

Fél, retteg attól, mint egy éhes kutya, hogy a megszerzett kincset elveszik, és ha elveszik, ő összeomlik, de a szívem s a lelkem segít neki, segít neki, segít eltűrni az éhséget és az egyedüllétet. Elmém irányít, lelkem harcol, és szívem vár. De már, már szívem sem éhezik, habár mikor lelkem s elmém nem figyel eléggé rá, egy röpke illatot megérez.

Az fáj, fáj, mint az éhes korgó gyomornak egy finom illat, mely orra előtt leng, de gyomrába nem kerülhet.

De nem baj, minél tovább vársz, annál nagyobb, annál finomabb a szerelem, mely majd betölt teljesen. A Homály, melytől elmém fél, ő egyedül, kitől elmém elvész. Az üres gyomor összezsugorodik, oly annyira szárad össze, hogy szerelmet befogadni képtelen. S a lelkem, ki még képes bízni, ő az egyetlen, aki tudja, hogy szívem nem fog az ürességtől égni.

 

2011.02.04.

A bejegyzés trackback címe:

https://scyllaszosz.blog.hu/api/trackback/id/tr973147085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása